Nutri Support Dietistenpraktijk Leiderdorp

Begeleiding

Onder begeleiding boekt u meer vooruitgang.

Door een goede intake kunnen de persoonlijke doelen vastleggen en werken aan een plan.

Onze persoonlijke consulten worden uitsluitend op afspraak ingepland. Om uw sessie in te plannen, kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Tijdens deze consultaties werken we met u samen om nauwgezet uw op maat gemaakte voedings- en leefstijlplan op te stellen, zodat elke stap naadloos aansluit bij uw unieke doelen en voorkeuren. Op deze manier behalen we op een prettige manier met elkaar betere resultaten. 

Persoonlijk advies - NutriSupport Leiderdorp

Eerste consult, het intakegesprek

Het eerste consult is een grondige sessie van 45-60 minuten. Tijdens dit gesprek verdiepen we ons in uw specifieke zorgen en doelstellingen. Uw unieke persoonlijke omstandigheden worden grondig onderzocht, waardoor onze deskundige diëtist een uitgebreid inzicht krijgt in uw ambities en beschikbare opties "We houden ook zorgvuldig rekening met uw bestaande voedingspatronen en levensstijl.
Deze fundamentele informatie dient als de hoeksteen voor het opstellen van een op maat gemaakt voedingsplan, een samenwerking tussen u en onze expert. 

Tweede consultatie

Het tweede consult, dat ongeveer 30 minuten duurt, dient om dieper in te gaan op het uitgebreide voedingsadvies. Deze sessie biedt de mogelijkheid om al uw vragen of zorgen te bespreken, zodat u goed geïnformeerd bent en vertrouwd met het voorgestelde plan. 

Persoonlijk advies - NutriSupport Leiderdorp
Persoonlijk advies - NutriSupport Leiderdorp

Vervolgconsulten

Ons vervolgconsult van 15 of 30 minuten is van cruciaal belang voor het monitoren van de voortgang. In deze gesprekken staan uw prestaties centraal, waardoor wij uw advies eventueel kunnen bijsturen. Er wordt veel aandacht besteed aan motivatie en coaching, waardoor Dat je geïnspireerd en op koers blijft.

Deze sessies bieden ook een ideaal platform om eventuele uitdagingen of vragen aan te pakken die je tegenkomt tijdens je reis naar een betere gezondheid. 

Vragen over deze pagina?

Naam dan contact met ons op, wij helpen u graag verder met uw vraag of opmerking.

Nederlandse vereniging van dietisten
Dietistennetwerk Zuid-Holland Noord
Kwaliteitsregister Paramedicid