Nutri Support Dietistenpraktijk Leiderdorp

Over ons

Kennismaken

Wij stellen ons aan u voor; Ingrid en Anna.

Wij zijn een gepassioneerde team van diëtisten zich toelegt op het opstellen van gepersonaliseerde plannen om u te helpen uw ambities op het gebied van gewichtsverlies en welzijn te verwezenlijken. 

Persoonlijk advies - NutriSupport Leiderdorp

Voordelen van de begeleiding door Diëtistenpraktijk NutriSupport

Ik ben afgestudeerd als diëtist aan de Haagse Hogeschool. Na werkervaring op te hebben gedaan in diverse functies ben ik in 2005 gestart met mijn eigen praktijk: Diëtistenpraktijk NutriSupport. Met mijn expertise hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan uw voedingsverandering. De kernwoorden die ik binnen mijn werk hanteer zijn: persoonlijk, opbouwend, eerlijk, praktisch, professioneel en enthousiast.

Om bij te blijven volg ik regelmatig bijscholingen. Ik heb onder andere de post-HBO opleidingen Voeding en Diabetes, Voeding en COPD, Voeding bij hart- en vaatziekten, Kinderdiëtetiek, motiverende gespreksvoering, cognitieve gedragstherapie voor diëtisten, bariatrische chirurgie, het FODMAP dieet en een cursus voor kritisch eetgedrag bij kinderen gevolgd. Ik ben binnen de praktijk de kinderdiëtist. Ik doe ook spreekuur bij het CJG in Leiderdorp en Verloskundigenpraktijk Leiderdorp. 

Persoonlijk advies - NutriSupport Leiderdorp

Anna Piso

In 2022 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Haagse Hogeschool.
Vanaf januari 2023 mag ik mijn opgedane kennis in de praktijk NutriSupport toepassen. Met veel plezier doe ik dit in samenwerking met Ingrid Omtzigt.

Gezondheid reikt verder dan wat we eten en ik vind het als diëtist belangrijk mensen te begeleiden bij het vinden en behouden van een gezond leefpatroon die past binnen de individuele leefstijl.

Binnen de diëtetiek ben ik vooral geïnteresseerd in gevoelige darmen, allergieën en overgevoeligheden, ondervoeding, ouderen en een verstoord eetgedrag. Om op de hoogte te blijven met alle nieuwe veranderingen lees ik veel artikelen en onderzoek ik deze door mij te verdiepen in de literatuur. Daarnaast volg ik bijscholingen.

Ik vind het belangrijk om lekker buiten te zijn en ga dan ook graag (hard)lopen in het zonnetje. Daarnaast houd ik van reizen en spreek ik Engels en Spaans. 

Vragen over deze pagina?

Naam dan contact met ons op, wij helpen u graag verder met uw vraag of opmerking.

Nederlandse vereniging van dietisten
Dietistennetwerk Zuid-Holland Noord
Kwaliteitsregister Paramedicid