Nutri Support Dietistenpraktijk Leiderdorp

Kind en voeding

Kinderen gezond laten eten

In onze praktijk is er veel aandacht voor de begeleiding van kinderen.

Eten is dagelijkse kost. Maar soms loopt het niet zoals je dat van tevoren hebt bedacht. Dat mooie plaatje van een kind dat vrolijk zijn groente eet lijkt voor sommige ouders ver weg. Hier kan de kinderdiëtist bij helpen. Van voeding bij zwangerschap tot allergie, van kritische eters tot poepproblemen, achterblijvende groei: voor veel voedingsvragen van min 9 maanden (de zwangerschap) tot 18 jaar kun je bij ons terecht. 

Persoonlijk advies - NutriSupport Leiderdorp

Kinder(di)eetcreatie

Wij werken met de materialen van de kinder(di)eetcreatie. De kracht van dit programma is dat het kind al jong op een creatieve en kindvriendelijke manier betrokken wordt om zelf aan de slag te gaan met eten. Ook als eten niet zo vanzelfsprekend is. Zo helpen de eethelden (Spitsefrits, Feeframboos en Jetti Courgetti) je kind op weg om een gezond eet- en leefpatroon te ontwikkelen.

De kinderdiëtist maakt met de materialen van de Kinder(di)eetcreatie een advies op maat en houdt rekening met de wensen, behoeftes en gewoontes van jullie kind en jullie gezin. Ieder kind is tenslotte uniek! 

Op reis met Hap en Snap naar een gezond gewicht

Ga je mee op reis met Hap en Snap op weg naar een gezond gewicht?
Met de leuke interactieve materialen van de Kinderdieetcreatie gaat de kinderdiëtist samen met jouw kind langs alle informatie die nodig is om een gezonde leefstijl te bereiken. Onderweg is het een grote ontdekkingstocht. Door middel van spellen en opdrachten leren kinderen spelenderwijs wat gezonde voeding is en hoe ze dat in hun dagelijks leven kunnen inpassen. 

Persoonlijk advies - NutriSupport Leiderdorp

Vragen over deze pagina?

Naam dan contact met ons op, wij helpen u graag verder met uw vraag of opmerking.

Nederlandse vereniging van dietisten
Dietistennetwerk Zuid-Holland Noord
Kwaliteitsregister Paramedicid