Nutri Support Dietistenpraktijk Leiderdorp

Vergoeding en tarieven

Toegankelijk voor iedereen.

Consulten bij de diëtist worden vaak grotendeels vergoed.

Bij NutriSupport zijn we van mening dat investeren in uw gezondheid met duidelijkheid en gemoedsrust gepaard moet gaan.
Daarom kunnen we u voorzien van informatie over, zodat u een duidelijk inzicht krijgt welke vergoeding u ontvangt. 

Persoonlijk advies - NutriSupport Leiderdorp

Vergoeding en prijzen dieetadvisering

Dieetadvisering wordt door de basisverzekering gedekt voor 3 uur per kalenderjaar. Omgerekend zijn dit gemiddeld 7 consulten. Hieronder valt zowel de directe als de indirecte tijd. Voor de basisverzekering is voor volwassenen het eigen risico van toepassing, voor kinderen onder de 18 jaar is dit niet het geval. Diëtistenpraktijk NutriSupport werkt met huisartsen en praktijkondersteuners in het kader van de ketenzorg. Bent u doorverwezen in het kader van de ketenzorg dan valt de dieetadvisering buiten het eigen risico. Voor meer informatie over prijzen en vergoeding kunt u contact opnemen met Diëtistenpraktijk NutriSupport of met uw zorgverzekeraar. 

Directe Toegankelijkheid Diëtist (DTD)

De diëtist is direct toegankelijk. Dit betekent dat u geen verwijzing van uw arts nodig hebt om in aanmerking te komen voor vergoeding. Indien er sprake is van ketenzorg, is wel een verwijsbrief van uw huisarts noodzakelijk. NutriSupport adviseert iedereen die kiest om zonder verwijzing naar de diëtist te gaan om eerst contact op te nemen met de zorgverzekeraar om te informeren of dieetadvisering zonder verwijzing wordt vergoed.

De zorgverzekeraar kan als aanvullende eis stellen dat de diëtist geschoold is in DTD. Bij de diëtist van NutriSupport is dit het geval. 

Persoonlijk advies - NutriSupport Leiderdorp

Vragen over deze pagina?

Naam dan contact met ons op, wij helpen u graag verder met uw vraag of opmerking.

Nederlandse vereniging van dietisten
Dietistennetwerk Zuid-Holland Noord
Kwaliteitsregister Paramedicid