Nutri Support Dietistenpraktijk Leiderdorp

Informatie

Nuttige informatie

Neem contact op per telefoon of e-mail.

Wanneer u waardevolle informatie nodig heeft of prangende vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Of u nu de voorkeur geeft aan een telefoontje of een e-mail, wij zijn u graag van dienst om u te helpen en de antwoorden te geven die u zoekt.

Persoonlijk advies - NutriSupport Leiderdorp

Privacyverklaring Diëtistenpraktijk NutriSupport

Diëtistenpraktijk NutriSupport gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Dat is nu vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en met ingang van 25 mei 2018 is dat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

U kunt onze privacyverklaring in dit PDF bestand lezen. 

Persoonlijk advies - NutriSupport Leiderdorp

Kind en voeding

In onze praktijk werken we met diverse materialen om kinderen op een speelse manier met voeding om te laten gaan.
Op onze pagina Kind en voeding kunt u hier meer over lezen. 

Persoonlijk advies - NutriSupport Leiderdorp

Lekker in je Lijf

Diëtistenpraktijk NutriSupport verzorgt de groepsbijeenkomsten van de beweegcursus Lekker in je Lijf welke wordt aangeboden door de fysiotherapiepraktijken in gezondheidscentrum Florijn en in Zoeterwoude Rijndijk. 

Persoonlijk advies - NutriSupport Leiderdorp

FODMAP

Diëtistenpraktijk NutriSupport is geschoold in het FODMAP dieet. Het FODMAP-beperkte dieet is effectief bij klachten van het prikkelbare darmsyndroom (PDS). Bij driekwart van de PDS patiënten die dit dieet volgen verminderen de klachten en bij sommigen verdwijnen de klachten geheel.

Voor aanvullende informatie raden wij u aan gebruik te maken van onze contactpagina, waar u uitgebreide informatie kunt vinden en contact met ons kunt opnemen voor eventuele vragen. 

Persoonlijk advies - NutriSupport Leiderdorp

Samenwerkingsovereenkomst huisartsen Zoeterwoude en Leiderdorp

Met het tekenen van een overeenkomst met de huisartsenpraktijk van dokter Kortmann in Zoeterwoude en de huisartsenpraktijk Zoeterwoude Rijndijk is er een overeenkomst met alle huisartsen in Leiderdorp en Zoeterwoude. Hierdoor kunnen patiënten uit deze praktijken voor de behandeling van diabetes bij ons terecht zonder dat dit ten koste gaat van het eigen risico. 

Persoonlijk advies - NutriSupport Leiderdorp

Weegschaal

Wij werken met de Tanita-SC-420 Total Full body composition analyzer. Deze weegschaal meet veel meer dan alleen het gewicht! Na de meting zal u ook een uitdraai (op een bonnetje) van uw waarden ontvangen, zodat u de resultaten thuis rustig nog een keer na kunt lezen.

Deze weegschaal is beschikbaar op de locaties Simon Smitweg en Ommedijk. 

Vragen over deze pagina?

Naam dan contact met ons op, wij helpen u graag verder met uw vraag of opmerking.

Nederlandse vereniging van dietisten
Dietistennetwerk Zuid-Holland Noord
Kwaliteitsregister Paramedicid