Nutri Support Dietistenpraktijk Leiderdorp

De diëtist

De missie van ons is “uw steun bij voedingsverandering”.

Door te kijken naar de persoon als individu, kunnen we een effectief programma opstellen.

In de media verschijnt veel over voeding en diëten. Vandaag de dag staat dit onderwerp volop in de belangstelling. Toch lukt het veel mensen niet om blijvend een voedings- of leefstijlverandering door te voeren. Vaak komt dit doordat men niet naar het individu kijkt. Ieder mens heeft zijn eigen gewoonten. De kracht van de diëtist ligt in het feit dat iedereen als een individu wordt gezien. Ieder advies of dieet wordt zoveel mogelijk aangepast aan de gewoonten van de persoon. Hierdoor krijgt u een op maat gemaakt voedings- en leefstijladvies, wat het succes bevordert! 

Persoonlijk advies - NutriSupport Leiderdorp

De diëtist is praktisch, persoonlijk en professioneel

Een diëtist is de deskundige op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte. Maar de diëtist is ook een kenner als het gaat om lekker eten en het aanbod in de supermarkt. Juist die combinatie maakt dat de diëtist u heel praktisch kan adviseren, met duidelijke adviezen die u meteen kunt toepassen. De diëtisten van NutriSupport houden spreekuur op diverse locaties in Leiderdorp en Zoeterwoude.

De diëtist adviseert persoonlijk

Ieder mens heeft zijn eigen eetgewoonten, smaak en voorkeuren. Een diëtist geeft daarom altijd een dieetbehandeling op maat.
U krijgt een persoonlijk advies met begeleiding die bij u past. Er wordt aandacht besteed aan de praktische verandering van het eetpatroon, maar ook de sociale en emotionele kant krijgt aandacht. Alleen dan lukt het om zo’n advies ook op te volgen en uw eet- en leefpatroon aan te passen.
Dit geeft de grootste kans van slagen, ook op lange termijn. 

Persoonlijk advies - NutriSupport Leiderdorp
Persoonlijk advies - NutriSupport Leiderdorp

De diëtist werkt professioneel

Alleen professionals die de vierjarige hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek hebben afgerond, mogen zich ‘diëtist’ noemen.
Deze titel is bij de wet beschermd. Na het afstuderen is elke diëtist verplicht om het vak goed bij te houden, voldoende werkervaring op te bouwen en te voldoen aan kwaliteitsnormen. De diëtisten van NutriSupport voldoen aan deze eisen en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister. 

Paramedici en klachtenregeling

Diëtistenpraktijk NutriSupport heeft een structureel samenwerkingsverband met de huisartsen in Leiderdorp en Zoeterwoude.
Bij Diëtistenpraktijk NutriSupport vinden wij kwaliteit en servicegerichtheid belangrijk. Mocht u desondanks een klacht hebben, probeer dit dan eerst te bespreken met uw diëtist.
Komen we er samen niet uit, dan kunt een klacht indienen via het digitale klachtenformulier op: www.klachtenloketparamedici.nl

Persoonlijk advies - NutriSupport Leiderdorp

Vragen over deze pagina?

Naam dan contact met ons op, wij helpen u graag verder met uw vraag of opmerking.

Nederlandse vereniging van dietisten
Dietistennetwerk Zuid-Holland Noord
Kwaliteitsregister Paramedicid