Nutri Support Dietistenpraktijk Leiderdorp

Afvallen

Begeleiding bij overgewicht

Het begeleiden van mensen met overgewicht is één van onze speerpunten.

Eén van onze voornaamste aandachtspunten is het bieden van begeleiding en ondersteuning aan mensen die worstelen met overgewicht. Wij erkennen dat voor veel mensen die met overgewicht worstelen, het zoeken naar hulp van een diëtist niet noodzakelijkerwijs hun eerste poging betekent om gewichtsverlies aan te pakken. 

Persoonlijk advies - NutriSupport Leiderdorp

Wij luisteren goed naar uw wensen

Dit is precies de reden waarom wij tijdens het eerste intakeproces veel nadruk leggen op het begrijpen van uw unieke ervaringen en omstandigheden.

Tijdens het eerste consult zullen we samen de meest geschikte aanpak voor u beoordelen en identificeren, of dat nu het nastreven van gewichtsverlies door middel van een evenwichtig en voedzaam dieet inhoudt of de keuze voor een koolhydraatarm dieet. 

Informatie over afvallen

Ook afvallen door middel van maaltijdvervangers is bij ons mogelijk. Met name bij het afvallen met maaltijdvervangers is de begeleiding in de opbouwende fase van groot belang om het gewichtsverlies te handhaven.
Wij hebben goede ervaring met de producten van Hippro.
Meer informatie kunt u vinden op www.hippro.nl.
Voor aanvullende informatie raden wij u aan gebruik te maken van onze contactpagina, waar u uitgebreide informatie kunt vinden en contact met ons kunt opnemen voor eventuele vragen. 

Persoonlijk advies - NutriSupport Leiderdorp

Vragen over deze pagina?

Naam dan contact met ons op, wij helpen u graag verder met uw vraag of opmerking.

Nederlandse vereniging van dietisten
Dietistennetwerk Zuid-Holland Noord
Kwaliteitsregister Paramedicid